Verdensbeste.no
MusikkVerdens Beste Danser

«Verdens Beste Danser» Musikkvideo

Är Ni Redo?

Musikvideo til låta «Verdens Beste Danser» som kom ut i 2018.

❤️HJARTELEG TAKK❤️ til Arthur Skorpen ved Subsunflow for ein vilt bra mix og musikalske bidrag, Jørgen-Beibi for tromming og stadig nye ord og uttrykk, Dag Erik Nygaard ved Bergen Lydstudio for feita mastring, Still A Virgin Records, André Lund for superhyggeleg utgivelses-hotline, Eline og André Vik for teknisk hjelp, begeistring og filmskaping. Svigers og svigers for barnepass – og alle barndomens middagar. For gode tilbakemeldingar og prima heiing Åse og Trond, Borghild og Trond, Aune, Helga og Thomas, Jørgen «Masteren», Storm’en, Biffen, Birte, Sturle, Marianne, Caroline, Madalina og Dan, Askild, Åsmund, Inga, Laura, Liva, Jo, Trond Vidar, Nathalie, Hilde, Bertine, Heidi og Pål, Sulen, Svein, Erik, Thea, Bjarte, Nathan, Alma og Lyder.