Kanskje verdens beste?
Grillmester Sulen sin beste coleslaw oppskrift. Her er det best å lage stor porsjon, det blir spist opp!
Ingredienser til 5:
- 1/2 finhakka hodekål
- 1 stor riven gulrot
- 1 stor riven løk
- 2 fed finhakka kvitløk
- 1/2 finhakka rød paprika
- 1/2 finhakka grønn paprika
- 1 dl finhakka sylteagurk
Dressing:
- 1 dl cremé fraishe/yoghurt/rømme
- 0,5 – 1 dl av søet til sylteagurken
- 1 dl majones
- 2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1 ts chilipulver
- 1 stor ss HP-saus
- 2 dl sukker
Slik gjer du:
Ha alle hakka og rivne ingredienser i ein bolle. Rør sammen dressingen og bland alt i bollen. Sett i kjøleskapet 1/2 time før servering.
Sulen har også delt sine fantastiske (amaaaazing) Beer Can Burgere, BBQ-saus og sine heimelaga Hamburgerbrød!