Kanskje verdens beste?

Grillmester Sulen sin beste coleslaw oppskrift. Her er det best å lage stor porsjon, det blir spist opp!

Ingredienser til 5:

  • 1/2 finhakka hodekål
  • 1 stor riven gulrot
  • 1 stor riven løk
  • 2 fed finhakka kvitløk
  • 1/2 finhakka rød paprika
  • 1/2 finhakka grønn paprika
  • 1 dl finhakka sylteagurk

Dressing:

  • 1 dl cremé fraishe/yoghurt/rømme
  • 0,5 – 1 dl av søet til sylteagurken
  • 1 dl majones
  • 2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 ts chilipulver
  • 1 stor ss HP-saus
  • 2 dl sukker

Slik gjer du:

Ha alle hakka og rivne ingredienser i ein bolle. Rør sammen dressingen og bland alt i bollen. Sett i kjøleskapet 1/2 time før servering.

Sulen har også delt sine fantastiske (amaaaazing) Beer Can BurgereBBQ-saus og sine heimelaga Hamburgerbrød!

Du vil kanskje også like...