Denne batchen garanterer deg grillsaus i eit år – om du ikkje et den opp før.
Ingredienser til 1,5 kg saus:
- 1 liter ketchup
- 4 dl brunt sukker
- 1 ss chilipulver
- 3 ss dijonsennep
- 4 ss Worcestershire-saus
- 0,5 dl 7 % eddik
- 1 ts malt ingefær
- 1 ts cayennepepper
- 1 ts løkpulver
- 2 ts salt
- 4 ss malt paprika
- 4 ts kvitløkspulver
- 1 ts svart pepper
- 1 ts malt koriander
Slik gjer du:
Bland alt og kok opp forsiktig under lokk. Pass opp – det spretter! La det småkoke i 10 minutter. Avkjøl og ha på glass. Held seg i kjøleskapet i eit heilt år!
Sulen har også delt sine fantastiske (amaaaazing) Beer Can Burgere, Coleslaw og sine heimelaga Hamburgerbrød!