Lailakake: Pavlova med Brunt Sukker

Dette er den diggeste kaka! Verdens beste pavlova!

Ingredienser:

  • 6 eggekviter
  • 500 g brunt sukker
  • 2 ts. bakepulver
  • 2 pk fløte
  • Bær
  • Friske mynteblader (om du har)
  1. Sett ovnen på 150*, varmluft 125*.
  2. Visp egga stive og visp inn bakepulveret og sukkeret litt etter litt.

3. Fordel på bakepapir i langpanne.

4. Sett i ovnen i 90 min.

Ferdigsteikt

5. Visp krem rett før servering.

6. Del kaka i to og ta krem i midten og på toppen – eller berre på toppen, og pynt med bær og ev. mynte.

Ps! Kaka er minst like god dagen derpå!

Laura Agathe sendte oss bilete av den fantastisk dekorerte kaka ho laga. Å pynte med stemorsblomster var nytt for oss, heilt nydeleg!

Fleire kakeoppskrifter finner du her.